All-inclusive hotel u Istri smješten je u okruženju bujnog mediteranskog raslinja na jadranskoj obali i u neposrednoj blizini prekrasne plaže i prirodne morske uvale. Savršeno je mjesto za ljubitelje istraživanja, vožnji biciklom i šetnji brojnim stazama. Izvrsno je polazište za razgledavanje povijesnih znamenitosti Pule koja je udaljena samo 4 kilometra.

134 hotelske sobe i šest hotelskih apartmana raspoređeni su na tri kata u hotelu Park Pula. Sedam apartmana moderno je uređeno i klimatizirano i smješteno u neposrednoj blizini bazena. Svaka smještajna jedinica ima satelitsku TV, telefon, sušilo za kosu i kupaonicu s tušem. Sve sobe imaju balkon.

Gosti hotela imaju na raspolaganju hotelski restoran kao i mogućnost kušanja delicija u obližnjim Restaurant & Lounge Beach Bar Ambrela ili restoran Boškarin – oba nude pravi mediteranski ambijent.

Hotel je smješten samo 50 metara od mora, gdje je voda savršena za kupanje, a osvježenje je moguće pronaći i u hotelu koji nudi dva vanjska bazena s morskom vodom.

Gostima hotela na raspolaganju je mnoštvo aktivnosti u potpuno opremljenom sportskom centru s 18 terena za tenis, dva igrališta za mali nogomet, terenima za košarku, squash i mini-golf, te mogućnost iznajmljivanja bicikala ili isprobavanja raznih aktivnosti na vodi.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Za sve informacije i dogovore oko aranžmana možete nas kontaktirati putem kontakt forme

ili

E-mail:

nogomet@adria-putovanja.hr

rezervacije@adria-putovanja.hr

 

Telefon:

+385 1 400 2535

ADRIA PUTOVANJA, Zagreb
Vrisnička 14
10 000 Zagreb, Hrvatska
   
   
Email: rezervacije@adria-putovanja.hr

Radno vrijeme: Pon-pet: 8-16 h

ADRIA PUTOVANJA d.o.o.-putnička agencija
I.D.: HR-AB-01-081017826
OIB: 10211420976
MBS: 081017826
Temeljni kapital: 20.000,00 kn uplaćen u cjelosti
Član uprave: Daliborka Ulemek